Om mig

Jag heter Anna Engström och bor i Oskarshamn på den Småländska ostkusten. Jag har varit verksam som instruktör sedan 1995 och har sedan dess hållit i valp- och fortsättningskurser, kurser i aktivering, viltspår, rallylydnad och tävlingslydnad upp till elitklass. 

Själv har jag tävlat i de flesta grenar inom SBK:s verksamhet och har fört fram två hundar till svenskt lydnadschampionat. Jag har också tävlat inom SSRK:s provverksamhet, i öppenklass på b-prov och i elitklass på c-prov. Jag är utbildad instruktör och har gått olika utbildningar inom Svenska brukshundklubben, SMYG, Hundens hus och hos Eva Bodfält. Jag har även gått Canis ettåriga klickertränarutbildning. Jag är utbildad viltspårdomare och dömer hundar åt Svenska spaniel och retriverklubben. Med mig har jag också en högskoleexamen i pedagogik och en jägarexamen.

Jag skräddarsyr kurser och föreläsningar efter behov och efterfrågan i mån av tid. Endagskurser, helgkurser och föreläsningar om raskunskap, klickerträning, hundträning i allmänhet och viltspår och tävlingsträning (lydnad och rallylydnad) i synnerhet. 

Är du eller din klubb intresserad av kurser kan ni höra av er. Har du själv kört fast i din träning kan du ta privatlektioner. Självklart finns referenser för den som önskar.

Anna Engström

hundanna@telia.com

0738 - 15 34 35